Hovedrets Buffet

Minimum 6 personer. Alle vælger det samme.
Koldt er anrettet på fade og i skåle.
Varmt i varmekasse hvor temperaturen holder i 2-3 timer.

Sammensæt selv:
2 slags kød
2 slags kartofler
2 slags sauce
2 slags salater
Pr.Person Kr.: 199,-

    Kød:

    1. Kalveculotte
    2. Marineret kalkunbryst
    3. Øl braiseret mørbrad af gris
    4. Kyllingebryst med serranoskinke og pesto

    Kartofler:

    1. Flødekartofler med porrer og hvidløg
    2. Ristede kartofler med sesam og rosmarin
    3. Kartoffeltærte med løg og bacon
    4. Kartoffelsalat

    Saucer:

    1. Pebersauce
    2. Whiskeysauce
    3. Bearnaisesauce
    4. Svampesauce

    Salater:

    1. Græsk salat med agurk - tomat - feta - oliven - rødløg og græsk olivenolie
    2. Broccolisalat med rødløg - rosiner i cremet dressing - peanuts og baconknas på toppen
    3. Spidskålsalat med ærter - æble - agurk - ristede græskarkerner - sennepsdressing
    4. Crisp salat – avakado – majs – syltede rødløg – frisk mozerella - melon - salte mandler – krydderurtedressing

     

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer:

    LEVERINGSFORM:

    AFHENTER SELVBEDES LEVERET ( Min. 20 personer )

    Leveringsadresse: