BUFFET UD AF HUSET

Sammensæt selv:

Minimum 6 personer
Alle vælger det samme

2 x Forretter
2 x Hovedretter
2 x Desserter

Pr. Person Kr. 199,-
Tilvalg:  Kr. 20,- Pr. Stk.

Betingelser og levering

Forretter:
 
1. Hønsesalat med æble – blegselleri - cremet karry mayo anrettet i små skåle med frisesalat
2. Tigerrejer i sød chili med salat og krydderurtedressing
3. Tapas: Seranoskinke med frisk mozzarella og persillepesto- chorizopølse på spyd med oliven - Krydrede kyllingespyd med chilimayo. (+ 10,-)
4. Carpaccio af røget okse inderlår - rucola - høvlet parmesan - trøffelolie
5. Varmrøget laksemousse med syltede havtorn - ørredrogn - urter
6. Tunmousse med syltede rødløg - cherrytomat - agurk - salat
 
Hovedretter:
 
1. Rosa stegt kalveculotte med små ristede kartofler med persille og havsalt - svampeflødesauce
2. Braiseret Lammekølle i rødvin og urter - flødekartofler m/ hvidløg - lammesauce
3. Brasilansk oksefilet - ristede kartofler med bacon og løg - Madagaskar pebersauce m/ fløde. (+ 10,-)
4. Ølbraiseret svinefilet med braissersauce - ristede kartofler med soltørrede tomater og persille
5. Kalkunbryst fyldt m/ soltørrede tomat og ost - kartoffeltærte - rødvinssauce
6. Oksemørbrad med trøffelsauce - Pom. Anna - ovnbagte rødder. (+ 60,-)
 
Desserter:
 
1. Lun Æbletærte med frisk cremefraiche
2. Chokolademousse med fløde og karamelliserede nødder
3. Vanillepannacotta med skovbær coulis
4. Pandekager med jordbærkompot og vanilleis. (+ 10,-)
5. Marineret frugtsalat med chokoladestykker og råcreme
6. Baileys chokoladekage med jordbærsorbet. (+ 10,-)
 
Tilvalg:
 
1. Hjemmelavet coleslaw salat
2. 2 slags hjemmebagt brød med aioli
3. 2 slags oste med syltede nødder. (+ 10,-)
4. Broccolisalat med rødløg - rosiner - peanuts
5. Frisk salat med udvalg af torvets grønt - urtecreme
6. Tomat salat med frisk mozzarella - rødløg - oliven græsk olivenolie

 

Antal personer:

Dato:

Tidspunkt:

Dit navn:

Din e-mail adresse:

Telefonnr.:

Kommentarer:

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
Se i øvrigt vores  Persondatapolitik.