Minimum 8 personer. Alle vælger det samme. Koldt er anrettet på fade og i skåle. Varmt i varmekasse hvor temperaturen holder i 2-3 timer. Sammensæt selv: 2 slags kød 2 slags kartofler 2 slags sauce Pr.Person Kr.: 209,-
Kød:
1. Kalveculotte 2. Okseculotte +15,- 3. Barbeque marineret kalkunbryst 4. Kyllingebryst med serranoskinke og pesto
Kartofler:
1. Flødekartofler med hvidløg 2. Klassisk kartoffelsalat med purløg 3. Kartoffeltærte med forårsløg 4. Pommes rissolles med paprika og persille
Saucer:
1. Pebersauce 2. Whiskeysauce 3. Bearnaisesauce 4. Rødvinssauce
Salater pr. pers. 20,-:
1. Bulgursalat – kikærter – agurk – cherrytomat – feta – hakket rødløg sennepsvineagrette 2. Tomat salat – frisk mozzarella – syltede rødløg – oliven – cherrytomat - olivenolie 3. Burrata salat med ærter –asparges – rucola – rødløg – burrata – persille pesto - rucola på toppen 4. Spidskålssalat med æble – blegselleri vendt i mormordressing toppet med granatæblekerner 5. Broccolisalat med rødløg – rosiner – peanuts på toppen
Tilkøb pr. pers. 20,-:
Friskbagt landbrød og aioli
Forretter pr. pers. 55,-:
1. Bresaula carppaccio – trøffelmayo – parmesan – ristede græskarkerner - rucola 2. Tunmousse - smilende æg - agurkebånd - syltede rødløg - dild 3. Cæsarsalat med kyllingebryst – croutoner – parmesan - klassisk cæsardressing 4. Marinerede tigerrejer – urtecreme – asparges - hjertesalat 5. Røget laks - avocado - semidry tomat – yuzu mayo - ærteskud
Desserter pr. pers. 55,-:
1. Pæretærte med cremefraiche 2. Pandekager - jordbærkompot - vaniljeis 3. Passionsfrugt mousse - krystalliseret chokolade - bær 4. Brownie – saltkaramel - bær - vanilleis 5. Appelsinfromage – blomster - flødeskum
Dato:
Tidspunkt: 11.3012.0012.3013.0013.3014.0014.3015.0015.3016.0016.3017.0017.3018.00
Antal personer:
Dit navn:
Postnummer:
By:
Telefonnr.:
Din e-mail adresse:
Bekræft din e-mail adresse:
Kommentarer:
Please leave this field empty.
LEVERINGSFORM:
AFHENTER SELVBEDES LEVERET ( Min. 20 personer )
Leveringsadresse:
HJÆLP OS MED AT BLIVE BEDRE. Fortæl os venligst hvor du har stiftet bekendskab med os. Via Google Via Facebook Anbefaling fra andre Brugt os før