BUFFET

Minimum 6 personer.
Alle vælger det samme.
Koldt er anrettet på fade og i skåle.
Varmt i varmekasse hvor temperaturen holder i 2-3 timer.
Alle ugens dage – også søndag…
Sammensæt selv…

2 x Forretter
2 x Hovedretter
2 x Desserter

Pr. Person Kr. 299,-
Tilvalg: Kr. 35,- Pr. Stk.

    FORRETTER:

    1. Hjemmelavet kyllingesalat i små glas med baconknas - syltede bøgehatte - karse
    2. Marinerede tigerrejer på spyd - urtemayo - syltede perleløg - kørvel
    3. Serano skinke med semi dry tomat - burata - melon - olivenolie
    4. Bresaula – syltede sennepskorn – svampemayo m/ trøffel – revet parmesan - brøndkarse
    5. Varmrøget laksesalat med kapers - citronperler - sennepsdressing - kørvel
    6. Tunmousse – syltede rødløg – urter – halve æg - agurkebånd
     

    HOVEDRETTER:

    1. Rosa stegt kalveculotte - små ristede kartofler med persille og havsalt - svampeflødesauce
    2. Kalvesteg stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. - Waldorffsalat og tyttebær
    3. Oksefilet – knuste kartofler med hvidløg - persille - parmesan - Bearnaisesauce (Tillæg kr.: 30,-)
    4. Urte braiseret mørbrad af gris – Whiskeysauce – kartofler m/ sesam og rosmarin
    5. Marineret kalkunbryst - kartoffeltærte - Madagaskar pebersauce
    6. Oksemørbrad - trøffelsauce – Pom Anna - ovnbagte rødder.(Tillæg kr.: 100,-)
     

    DESSERTER:

    1. Æbletærte – cremefraiche
    2. Chokolademousse - karamelliserede nødder
    3. Vanilje pannacotta - skovbær coulis
    4. Pandekager - jordbærkompot - vaniljeis. (Tillæg kr.: 15,-)
    5. Passionsfrugt mousse - krystalliseret chokolade - bær
    6. Brownie - smørcreme - hvid chokolade - bær
     

    TILVALG:

    1. 2 hjemmebagte boller med aioli
    2. Broccolisalat med rødløg – rosiner – peanuts - baconknas på toppen
    3. Græsk salat med tomat - agurk - rødløg - feta - oliven - peberfrugt - græsk olivenolie
    4. Bagt græskarsalat med rucola – brombær og valnødder med vinaigrette
    5. Crisp salat – avakado – edame bønner – syltede rødløg – frisk mozerella – oliven - salte mandler – krydderurtedressing
    6. Tomatsalat med burata - oliven - græsk olivenolie - basamicosirup7. Spidskålslat med æble - ærter - græskarkerner - sennepsdressing

     

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer:

    LEVERINGSFORM:

    AFHENTER SELV
    BEDES LEVERET ( Min. 20 personer )

    Leveringsadresse:

    HJÆLP OS MED AT BLIVE BEDRE.
    Fortæl os venligst hvor du har stiftet bekendskab med os.
    Via Google
    Via Facebook
    Anbefaling fra andre
    Brugt os før

    Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
    Se i øvrigt vores  Persondatapolitik.

    Buffet ud af huset PDF