Buffet

Minimum 6 personer.
Alle vælger det samme.
Koldt er anrettet på fade og i skåle.
Varmt i varmekasse hvor temperaturen holder i 2-3 timer.
Alle ugens dage – også søndag…
Sammensæt selv…

2 x Forretter
2 x Hovedretter
2 x Desserter
2 x Tilvalg

Pr. Person Kr. 379,-
Tilvalg: Kr. 35,- Pr. Stk.

    Forretter:

    1. Hjemmelavet kyllingesalat i små glas med baconknas - syltede bøgehatte - karse
    2. Marinerede tigerrejer på spyd - aioli - syltede perleløg - rød mitzuna
    3. Bresaula – syltede sennepskorn – svampemayo m/ trøffel – revet parmesan - brøndkarse
    4. Røget laks - avocado - semidry tomat -urtemayo - ærteskud

    Hovedretter:

    1. Rosa stegt kalveculotte - pommes rissolles - svampeflødesauce
    2. Oksefilet – confiteret kartoffel - Bearnaisesauce (Tillæg kr.: 50,-)
    3. Urte braiseret mørbrad af gris – whiskeysauce – kartoffeltærte
    4. Marineret kalkunbryst - flødekartofler med hvidløg

    Desserter:

    1. Lun æbletærte – cremefraiche
    2. Pandekager - jordbærkompot - vaniljeis. (Tillæg kr.: 15,-)
    3. Passionsfrugt mousse - krystalliseret chokolade - bær
    4. Brownie - saltkaramel - bær

    Tilvalg:

    1. 2 slags hjemmebagte boller med aioli
    2. Vandmelonsalat med feta og basilikum
    3. Græsk salat med tomat - agurk - rødløg - feta - oliven - peberfrugt - græsk olivenolie
    4. Crisp salat – avakado – majs – syltede rødløg – frisk mozerella – oliven - melon - salte mandler – krydderurtedressing

     

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer:

    LEVERINGSFORM:

    AFHENTER SELV
    BEDES LEVERET ( Min. 20 personer )

    Leveringsadresse: