Menu

Minimum 6 personer.
Alle vælger det samme.
Koldt er anrettet på fade og i skåle.
Varmt i varmekasse hvor temperaturen holder i 2-3 timer.
Alle ugens dage – også søndag…
Sammensæt selv…

1 x Forret
1 x Hovedret
1 x Dessert

3 Retter Pr. Person Kr. 225,-
Tilvalg Kr. 35,- stk.

    Forretter:

    1. 2 tarteletter - hjemmelavet høns og asparges i lækker flødesauce
    2. Bresaula – syltede sennepskorn – svampemayo m/ trøffel – revet parmesan
    3. Kyllingballontine: bryst - urtefars – ærtecreme – syltede perleløg - sprødt skind - friske ærter
    4. Serano skinke med semi dry tomat - mozzarella - melon - kørvel
    5. Røget laks - avocado creme - semidry tomat - kørvel
    6. Tunmousse - tigerrejer med mild chilli - urtesalat
     

    Hovedretter:

    1. Rosa stegt kalveculotte - små ristede kartofler med persille og havsalt - svampesauce - græsk salat med tomat - agurk - rødløg - feta - oliven - peberfrugt - græsk olivenolie
    2. Kalvesteg stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. – Waldorffsalat – syltede tyttebær
    3. Brasilansk oksefilet - kartofler m/sesam og rosmarin - Bearnaisesauce - bagte gulerødder - rødbede - persillerod - selleri (Tillæg kr.: 30,-)
    4. Urte braiseret mørbrad af gris – Whiskeysauce – knuste kartofler med hvidløg – persille - parmesan - broccoli salat
    5. Marineret kalkunbryst - kartoffeltærte - Madagaskar pebersauce - spidskålssalat med æble - ærter - græskarkerner - sennepsdressing
    6. Oksemørbrad - rødvinssauce – Pom. Anna - bagt spidskål - selleripure - grillede gulerødder (Tillæg kr.: 100,-)
     

    Desserter:

    1. Æbletærte – cremefraiche
    2. Chokolademousse - karamelliserede nødder
    3. Vanillepannacotta - skovbær coulis
    4. Pandekager - jordbærkompot - vanilleis. (Tillæg kr.: 15,-)
    5. Passionfrugtmousse - krystalliseret chokolade - bær
    6. Brownie - smørcreme - hvid chokolade - bær - jordbærsorbet. (Tillæg kr.: 15,-)
    7. 2 slags ost m/ hjemmelæavet kompot og knækbrød
     

    Tilvalg:

    1. 3 slags is med chokoladevafler
    2. 2 slags hjemmebagte boller - aioli
    3. Snacks til velkomstdrink: Humus – avokadocreme – aioli – rugbrødschips - blå kartoffelchips - røgede mandler
    4. Suppe til natmad: karrysuppe med kylling eller aspargessuppe med grønne asparges
    5. 3 slags oste med marinerede oliven og kompot
    6. Deller til natmad med hjemmelavet kartoffelsalat

     

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer:

    ANRETNING FORRET:

    PERSONS ANRETTET PÅ TALLERKENANRETTET PÅ FADE

    LEVERINGSFORM:

    AFHENTER SELVBEDES LEVERET ( Min. 20 personer )

    Leveringsadresse: