KONFIRMATION

KONFIRMATION

Sammensæt selv buffet:

Minimum 8 personer
Alle vælger det samme

2 x Forretter
2 x Hovedretter
2 x Saucer
2 x Desserter
2 x Tilvalg

Pr. Person Kr. 240,-

Betingelser og levering

Forretter:
 
1. Hønsesalat m/æble og blegsellri i kryddermayo – sprød bacon.
2. Chilimarinerede tigerrejer m/sauce verte på små salater med cherrytomat
3. Marineret Kyllingespyd m barbecue hertil /chilimayo
4. Varmrøget laks m/urtecreme på frisk salat – asparges – citrus. (Tillæg + 10,-)
5. Tunmousse m/halve æg og langtidsbagt cherrytomat – små salater
6. Fersk røget laks med asparges- dild og urtecreme. (Tillæg + 10,-)
7. Læsørejer med asparges – kaviar – “Rød” dressing
8. Tapas: Chorizopølse på spyd – gode oliven og Seranoskinke m/frisk mozzarella – semi dry tomat - persillepesto og Røget dyrekølle – høvlet parmesan – persillepesto (Tillæg 20,-)
 
Hovedretter:
 
1. Glaseret skinke m/flødekartofler m/ hvidløg og porre
2. Rosa stegt kalveculotte m/ små ristede kartofler m/ paprika og persille
3. Lammekølle fyldt med spinat og ost, gratinerede kartofler m/hvidløg
4. Brasiliansk oksefilet med saltbagte små kartofler ( Tillæg 20,-)
5. Øl braiseret svinefilet m/ braiser sauce – bagt kartoffelmos m/ rodfrugter
6. Kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og ost – flødekartofler m/ hvidløg og porre
7. Svinemørbrad med kartoffeltærte
8. Krogmodnet Oksemørbrad med pom Anna. (Tillæg 60,-)
9. Kalvemørbrad med kartoffeltærte (Tillæg 60,-)
 
Saucer:
 
1. Whiskeysauce
2. Bearnaisesauce
3. Rødvinssauce
4. Svampesauce med fløde
5. Madagaskarpebersauce
6. Paprikasauce
 
Desserter:
 
1. Lun Æbletærte med frisk cremefraiche
2. Appelsinfromage m/ flødeskum og chokolade
3. Chokolade Brownies med vanilleis
4. Lun Rabarbertærte med frisk cremefraiche
5. Vanille Panna cotta med solbærsorbet
6. Pandekager med jordbærkompot og vanille is. (Tillæg 10,-)
7. Chokolademousse med flødeskum og karamelliserede valnødder
8. Marineret frugtsalat med råcreme og hakket chokolade
9. 3 slags oste med gode oliven og syltede nødder (Tillæg 10,-)
 
Tilvalg:
 
1. 4 slags tapenader: Persillepesto – tomatpesto – Humus – aioli
2. Pestomarineret pastasalat med feta og oliven
3. Tomatsalat med frisk mozzarella – rødløg og olivenolie
4. Broccolisalat med rosiner og peanuts
5. Friskt salatfad med torvets grønt og urtecreme
6. Coleslaw

 

Antal personer:

Dato:

Tidspunkt:

Dit navn:

Din e-mail adresse:

Telefonnr.:

Kommentarer:

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
Se i øvrigt vores  Persondatapolitik.