STUDENT 2020

STUDENT 2020

Sammensæt selv buffet:

Minimum 8 personer
Alle vælger det samme

2 x Forretter
2 x Hovedretter
2 x Saucer
2 x Desserter
2 x Tilvalg

Pr. Person Kr. 240,-

Betingelser og levering

Forretter:
 
1. Hønsesalat m/æble og blegsellri i kryddermayo – sprød bacon.
2. Chilimarinerede tigerrejer m/sauce verte på små salater med cherrytomat
3. Marineret Kyllingespyd m barbecue hertil /chilimayo
4. Varmrøget laks m/urtecreme på frisk salat – asparges – citrus. (Tillæg + 10,-)
5. Tunmousse m/halve æg og langtidsbagt cherrytomat – små salater
6. Fersk røget laks med asparges- dild og urtecreme. (Tillæg + 10,-)
7. Håndpillede rejer med asparges – kaviar – “Rød” dressing
8. Tapas: Chorizopølse på spyd – gode oliven og Skagen skinke m/frisk mozzarella – semi dry tomat - persillepesto og Røget dyrekølle – høvlet parmesan – persillepesto (Tillæg 20,-)
 
Hovedretter:
 
1. Glaseret skinke m/flødekartofler m/ hvidløg og porre
2. Rosa stegt kalveculotte m/ små ristede kartofler m/ paprika og persille
3. Lammekølle fyldt med spinat og ost, gratinerede kartofler m/hvidløg
4. Brasiliansk oksefilet med saltbagte små kartofler ( Tillæg 20,-)
5. Øl braiseret svinefilet m/ braiser sauce – bagt kartoffelmos m/ rodfrugter
6. Kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og ost – flødekartofler m/ hvidløg og porre
7. Svinemørbrad med kartoffeltærte
8. Krogmodnet Oksemørbrad med pom Anna. (Tillæg 60,-)
9. Kalvemørbrad med kartoffeltærte (Tillæg 60,-)
 
Saucer:
 
1. Whiskeysauce
2. Bearnaisesauce
3. Rødvinssauce
4. Svampesauce med fløde
5. Madagaskarpebersauce
6. Paprikasauce
 
Desserter:
 
1. Lun Æbletærte med frisk cremefraiche
2. Appelsinfromage m/ flødeskum og chokolade
3. Chokolade Brownies med vanilleis
4. Lun Rabarbertærte med frisk cremefraiche
5. Vanille Panna cotta med solbærsorbet
6. Pandekager med jordbærkompot og vanille is. (Tillæg 10,-)
7. Chokolademousse med flødeskum og karamelliserede valnødder
8. Marineret frugtsalat med råcreme og hakket chokolade
9. Arla Unika oste med gode oliven og syltede nødder (Tillæg 10,-)
 
Tilvalg:
 
1. 4 slags tapenader: Persillepesto – tomatpesto – Humus – aioli
2. Pestomarineret pastasalat med feta og oliven
3. Tomatsalat med frisk mozzarella – rødløg og olivenolie
4. Broccolisalat med rosiner og peanuts
5. Friskt salatfad med torvets grønt og urtecreme
6. Coleslaw

 

Antal personer:

Dato:

Tidspunkt:

Dit navn:

Din e-mail adresse:

Telefonnr.:

Kommentarer:

HJÆLP OS MED AT BLIVE BEDRE.
Fortæl os venligst hvor du har stiftet bekendskab med os.
Via Google
Via Facebook
Anbefaling fra andre
Brugt os før

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
Se i øvrigt vores  Persondatapolitik.

Konfirmation ud af huset PDF